I Was a King til Århus og København

Hjemme i Norge har det støjende rockband I Was a King efterhånden etableret sig, og nu er de så klar til at et skridt videre og indtage Danmark. Således fremgår det af deres Myspace-side, at de den 10. april giver koncert på Voxhall i Århus og den 12. april på Lades Kælder i København. Og meget apropos bliver deres seneste album, der blot bærer bandets navn, udgivet herhjemme den 2. marts.

Selvom det norske band stadig er forholdsvist ubeskrevet blad i international regi, er det blevet spået en stor fremtid. Den populære blog Stereogum.com har således kategoriseret dem som ‘a Band to Watch’, og i sidste uge lå de på andenpladsen på den norske albumhitliste med deres seneste og selvbetitlede album.

Udgivelsen af deres ‘I Was a King’ i Danmark er kommet i hus, efter aftale med det danske pladeselskab Morningside Records der også huser navne som Figurines, Oh No Ono og Speaker Bite Me.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af