Madonna giver koncert i Parken

Så er en af årets største koncerter blevet offentliggjort. Popstjernen Madonna vender nemlig tilbage til Danmark, som led i sin yderst succesfulde ‘Sticky & Sweet Tour’. Det sker, når hun den 11. august indtager Parken.

De danske koncertgængere kan samtidig glæde sig til at opleve klublegenden Paul Oakenfold, der agerer special guest på hele touren. Udover at have remixet navne som The Rolling Stones, Justine Timberlake, The Cure og New Order har Oakenfold også produceret for blandt andre den gale madchester-gruppe Happy Mondays.

Med sig bringer Madonna sangene fra sit seneste album ‘Hard Candy’, der udkom sidste forår. Vores anmelder vurderede det album til tre stjerner og skrev blandt andet, at »desværre mangler albummet flere numre, der løfter sig over det overfladisk kinddansende. Ikke fordi det nogensinde har været Madonnas lod at revolutionere popmusikken, men nærmere fordi man bagkataloget taget i betragtning godt kunne forvente lidt flere hjernebarksindgraverende refræner og melodier«.

Tilmeld dig koncerten i vores kalender HER

Billetsalget starter mandag den 9. februar kl. 10 via Billetlugen.dk.

Madonna
Tirsdag den 11. august
Parken, København Ø
Pris: 550 – 1400 kroner + gebyr

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af