P3 Guld-nomineringer offentliggjort

Fredag den 23. januar er der mulighed for at læne sig tilbage i sofaen og nyde cremen af dansk musik i prime time. Denne aften blænder P3 nemlig endnu en gang op for sit eget awardshow P3 Guld, hvor radiokanalen uddeler seks priser inklusiv den eftertragtede P3 Prisen, der gives til et navn, som P3 spår et større gennembrud. I år dyster Veto (billedet), Choir of Young Believers, Mike Sheridan og Diefenbach om æren samt de medfølgende 100.000 kroner.

Om udvælgelsen af nominerede til de seks kategorier – P3 Prisen, P3 Kunstneren, P3 Gennembruddet, P3 Talentet, P3 Eksperimentet og P3 Hittet  – udtaler Lars Trillingsgaard, musikchef på P3: »Det er altid en fornøjelse at finde de nominerede til P3 Guld, men i år har det været en større glæde end længe. Dansk musik bobler af nyt talent i rigtig mange genrer, og det har været svært og hårdt at skære feltet ned til de nominerede«.

Udover prisuddelingerne byder arrangementet på et solidt lineup af optrædende bestående af Peter Sommer, Veto, The Wong Boys, Mike Sheridan, Choir of Young Believers, Camille Jones, Fagget Fairys, Tim Christensen og The Blue Van.

P3 Guld transmitteres direkte fra kl. 21 til 22.30 på P3, DR2 og Dr.dk.

Se den komplette liste over de nominerede HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af