Pixies-frontmand udsender album med sin kone

Tidligere Pixies-frontmand Frank Black har ‘lavet en Dan Boeckner’ og stiftet band med sin kone Violet Clark. Bandet hedder Grand Duchy (på dansk: Stort hertugdømme), og de er allerede på vej med deres debutalbum. Titlen er ‘Petits Fours’ og skulle efter planen være i handlen den 13. april.

Hvor Frank Black er kendt for sin årelange involvering i Pixies, er hans kone Violet Clark et hidtil ubeskrevet blad i musikhistorien.

Frank Black udgav med legendariske Pixies fire klassiske indierock-album på kun fire år: ‘Surfer Rosa’ (1988), ‘Doolittle’ (1989), ‘Bossanova’ (1990) og ‘Trompe Le Monde’ fra 1991.

Uudover sit engagement i Pixies har Black udgivet en større mængde soloalbum. Seneste tilføjelse var 2008’s ‘Svn Fingers’, som vores anmelder dog ikke var ovenud begejstret for. Han gav det tre stjerner og følgende ord med på vejen: »Man hverken frustreres eller imponeres – man har vel bare vænnet sig til, at en af tidligere tiders største skikkelser på den alternative rockscene ikke laver så mange fremragende plader mere«.

Petits Fours
1. Come on Over to My House
2. Lovesick
3. Fort Wayne
4. Seeing Stars
5. Black Suit
6. The Long Song
7. Break the Angels
8. Ermesinde
9. Volcano!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af