Rolling Stones-guitarist medvirker på Starsailor-album

Efter en pause på knap fire år, kan der godt gå lidt træthed i den. Men det behøver engelske Starsailor ikke bekymre sig om, for på deres kommende album får de hjælp af Ronnie Wood fra langtidsholdbare Rolling Stones. Albummet hedder ‘All the Plans’ og udgives sandsynligvis i marts måned.

I 2004 fik Starsailor også en hjælpende hånd af den mere celebre straks i form af Phil Spector. Den legendariske producer var hentet ind for at sikre, Starsailor levede op til debuten ‘Love is Here’ fra 2001, der ikke mindst i hjemlandet var en massiv succes.

Starsailors seneste album hedder ‘On the Outside’ og udkom i efteråret 2005. Vores anmelder tildelte det fire stjerner og skrev, at »Starsailor kan stadig ryste en smuk ballade ud af ærmet, men der er længere mellem dem på dette album, og det signalerer et fint lille stilskifte for bandet, selvom det stadig er umiskendeligt Starsailor«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af