Stones Throw-aften på Rust

Så kan danske hiphoppere godt finde kalenderen frem, for Rust har fået to uhyre spændende koncerter stablet på benene. Sæt derfor kryds ved den 11. februar, hvor Oh No (billedet) og Roc C kommer på besøg, og sæt dernæst kryds ud for den 18. marts, hvor der er regulær label-night med kunstnere fra det modige hiphop-pladeselskab Stones Throw, som blandt andre huser førnævnte Oh No og Roc C.

Banden, man kan opleve den 18. marts, inkluderer Stones Throw-grundlægger Peanut Butter Wolf, Dam-Funk, soulede Mayer Hawthorne og den elektronisk fokuserede James Pants. Stones Throw Records har base i Californien og har udover de førnævnte artister tilknyttet rappere som evigt eksperimenterende Madlib (bror til Oh No) og afdøde producer, rapper og anmelderdarling J. Dilla.

I 2007 udsendte Stones Throw kompilationen ‘Chrome Children 2’ med nogle af selskabets fremadstormende rappere. Vores anmelder gav albummet fire stjerner og konkluderede, at »de nysgerrige beat-connoisseurs kan gå på jagt efter de små godbidder her«.

Meld dig til koncerten med Oh No og Roc C i vores kalender HER

Meld dig til Stones Throws Label Night i vores kalender HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af