The Bug til København

Mange gik forgæves, da The Bug i sommers gæstede Kødboderne 18 i København. Men nu kan de, der dengang skuffede måtte vende snuden hjemad, tage revanche. The Bug, som er en af pionererne i den tonstunge genre dubstep, vender nemlig tilbage til Danmark – og det allerede i næste weekend. Lørdag den 7. februar vil han således udfordre tilskuernes bas-smertetærskel på Copenhagen Jazzhouse.

Med sig bringer han sin mc-partner Flow Dan, som også medvirkede på The Bugs album ‘London Zoo’. Flow Dan er også involveret i hiphop-crewet Roll Deep fra London, en gruppe som blandt andre Dizzee Rascal og Wiley tidligere har været medlem af. Derudover står danske 2000F fra Ohoi for opvarmningen.

The Bug udgav i sommers sit tredje soloalbum ‘London Zoo’ og fik ved den lejlighed tildelt fornemme fem stjerner af vores anmelder. Den flotte karakter blev underbygget af følgende udtalelse: »Et utal af producere har prøvet af få lyd og gæsteoptrædener til at gå op i en højere enhed, men kun ganske få har formået at gøre det til en helstøbt oplevelse. Når det til gengæld lykkedes, så har resultatet været uforglemmeligt. Og det gør det altså for The Bug, der nærmer sig legendestatus med albummet«.

Tilmeld dig koncerten i vores kalender HER.

The Bug
Lørdag den 7. februar
Copenhagen Jazzhouse, København K
Pris: 65 kroner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af