The Whitest Boy Alive til Århus

Den 24. april er der mulighed for at opleve af de senere års største eksport-succeser fra vores norske naboer i levende live, når The Whitest Boy Alive kommer til Århus. Denne aften kan den tilbagelænede indiepop-gruppe, der er centreret omkring sangeren Erlend Øye, opleves på Train, hvor de bliver bakket op af landsmændene fra The New Wine.

Erlend Øye & co. er i øjeblikket bosiddende i Berlin. Herfra har de for nyligt sammensmedet albummet ‘Rules’, der – som vi tidligere har skrevet her på siderne – udkommer den 2. marts. Erlend udgør desuden den ene halvdel af den stille singer/songwriter-duo Kings of Convenience og har også udgivet soloalbummet ‘Unrest’ tilbage i 2003.

I sommeren 2006 udsendte The Whitest Boy Alive det populære debutalbum ‘Dreams’. Vores anmelder gav albummet fire stjerner og sammen med følgende karakteristik: »Erlend Øyes umiskendelige og behagelige stemme er stadig omdrejningspunktet, og sangskrivningen lige så elegant som altid. Men med en elguitar om halsen er formen mere indiepræget og skrabet end set tidligere fra hans spidse pen«.

Tilmeld dig koncerten i vores kalender HER.

The Whitest Boy Alive
Fredag den 24. april
Train, Århus
Pris: 130 kroner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af