The Whitest Boy Alive til København

Der var nok en del sjællændere, der følte sig forbigået, da vi for nyligt her på siderne afslørede, at The Whitest Boy Alive snart giver koncert i Århus. De kan nu se frem til at spare togbilletten til det jyske, for ifølge nordmændenes Myspace-side giver de melodiøse indiepoppere koncert på Vega den 25. april.

Mens man venter på, de Berlin-bosiddende nordmænd kommer til landet, kan man sidde og være lidt nostalgisk, mens man lytter til gruppens fremragende debut ‘Dreams’. Eller også kan man vælge at se fremad og glæde sig til den 2. marts, hvor The Whitest Boy Alive, som vi afslørede i december måned, udgiver deres nye album Rules’.

Man kan kun håbe, The Whitest Boy Alive med det nye album når samme højder som på ‘Dreams’. Fire stjerner fik det af vores anmelder, der skrev følgende: »Øyes festingredienser er denne gang elguitar, bas og trommer tilsat en smule rhodes. Og ud kommer en enkelt skåret og tørt produceret popmusik som i hænderne på nordmanden, og hans kolleger Sebastian Maschat og Marcin Öz, smitter i al sin ligefremhed«.

Meld dig til koncerten i vores kalender HER.

The Whitest Boy Alive
Lørdag den 25. april
Vega, København V
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af