TV on the Radio-medlem producerer hiphop-album

TV on the Radio har på deres fire hidtidige album henrykt anmeldere med deres genreomfavnende lyd. Og nu understreger guitarist Dave Sitek sin kærlighed for forskellige musikalske stilarter ved at producere beats til den amerikanske hiphopper Wales nye album.

Der er endnu ikke en titel på albummet, men til gengæld ligger det fast, at producerstolen udover Sitek indtages af selveste Dr. Dre. Sidste år ud udgav Wale mixtapet ‘The Mixtape About Nothing’. Trods sin beskedne titel scorede det en del opmærksomhed blandt hiphopfans og anmeldere, blandt andet blev det tildelt den imponerende karakter 8.4 ud af 10 på det amerikanske musiksite Pitchforkmedia.com.

I følge Wale er der virkelig noget at se frem til. Han udtaler om udvælgelsen af Siteks beats: »Det gik så stærkt. Da jeg kom ind i studiet, udvalgte jeg med det samme et beat og så endnu et. Det skubber virkelig rammerne for, hvad musikersamarbejde kan medføre. Andre kunstnere bliver nødt til at optrappe deres kreativitetsniveau i 2009«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af