Black Lips kommer til København

Er det muligt at bevise en sammenhæng mellem alkohol og rockmusik? I så fald kan man starte hos Black Lips, der med udgangspunkt i en omgang retroinspireret garagepunk giver livlige liveoptrædener fulde af slacker-attitude og whisky-vokal. Nu kan danskerne opleve showet på egen krop, når den amerikanske kvartet den 3. juni giver koncert på Loppen.

Ved den lejlighed vil man uden tvivl kunne høre numre fra Black Lips’ nye album ‘200 Million Thousand’, der rammer butikkerne allerede på mandag. Er du dog ved at dø af spænding indtil da, kan du ganske gratis downloade den cool førstesingle ‘Starting Over’ på vores blog.

Det nye album kommer til at følge op på succesen ‘Good Bad Not Evil’ fra 2007, der modtog fire stjerner og følgende dom fra vores anmelder: »Black Lips ved, hvad de laver og lyder, som om de har gjort det siden 60’erne, da garagerocken fik åbnet porten«.

Føj koncerten til din kalender HER.

Black Lips
Onsdag den 3. juni
Loppen, København K
Pris: 100 kroner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af