Conor Oberst på trapperne med nyt album

Den alternative country-musiker Conor Oberst er for de fleste bedst kendt under aliasset Bright Eyes. Sidste år udgav sangeren dog et vellykket soloalbum i eget navn, og nu er opfølgeren til det album klar. Fuldlængden, der er i butikkerne den 4. maj, kommer til at hedde ‘Outer South’, og denne gang har Oberst fået hjælp til sangskrivningen.

Det nye album er nemlig lavet i samarbejde med sangerens backingband The Mystic Valley Band. Og således har både Oberst og bandmedlemmerne Jason Boesel, Nik Freitas og Taylor Hollingsworth komponeret sange til ‘Outer South’, der i alt består af hele 16 skæringer.

‘Conor Oberst’ udkom sidste år og var sangerens første album i eget navn i 15 år. Vores anmelder var i den sammenhæng henrykt, gav albummet fem stjerner og skrev følgende om sangerens præstation: »Her fremstår han til tider som et stærkt bud på en ny, mere intim Dylan med lyrisk kløgt og en rammende poetisk klang«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af