Lyt til Jenny Wilson på Soundvenue High 5

Endnu en uge er gået – og endnu en gang har det været lig med omvæltninger på Soundvenue High 5. For siden sidst er danske The Late Parade strøget direkte ind på førstepladsen foran Animal Collective. På tredjepladsen finder vi endnu en nyhed, amerikanske Andrew Bird, mens listens sidste to navne er norske Röyksopp og danske Balstyrko.

Denne uges contender-felt føres an af den legesyge, svenske pop-droning Jenny Wilson med ‘The Wooden Chair’ og Jokeren, der bakkes op af allestedsnærværende Blæs Bukki på ‘Gå væk’. Derudover byder amerikanske Black Lips ind med cool garagerock på ‘Short Fuse’, The Golden Filter byder op til neo disco-dans på ‘Solid Ground’, mens Here We Go Magic serverer en iørefaldende omgang sfærisk indeipop på ‘Tunnelvision’.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Christian B. Pedersen fra Frederiksberg og Jonas Kruse fra Århus.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af