Peaches udgiver nyt album

Er man til sprøde synths og elektroniske beats kombineret med seksuelle undertoner, er electroclash-genren ikke til at komme udenom. Den ubestridte dronning indenfor dette felt er den canadiske sangerinde Peaches, der nu er klar med sit fjerde album under det frugtige alias. Det kommende album kommer til at bære titlen ‘I Feel Cream’ og er sat til at udkomme den 4. maj.

Som vi tidligere har skrevet, får Peaches på sit nye album producerhjælp fra nogle prominente navne fra den elektroniske scene. Således har medlemmer fra henholdsvis Simian Mobile Disco, Digitalism og Soulwax givet deres besyv med i den musikalske proces.

Sidst vi hørte noget fra Peaches var i 2006, hvor hun udgav albummet ‘Impeach My Bush’. Her på siderne fik det album fire stjerner af vores anmelder, der skrev, at frugten af Peaches musikalske anstrengelser »smager et sted imellem skønt og forfærdeligt, men giver saft og kraft«.

‘I Feel Cream’
1. Serpentine
2. Talk to Me
3. Lose You
4. More
5. Billionaire
6. I Feel Cream
7. Trick Or Treat
8. Show Stopper
9. Mommy Complex
10. Mud
11. Relax
12. Take You Out

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af