Squarepusher til Danmark

Så kan beat-forskrækkede forældre godt begynde at forberede sig på at skulle holde deres børn inden døre. For den 28. og 30. marts faldbyder engelske Squarepusher nemlig sin knudret ekvilibristiske drill’n’bass-electronica på henholdsvis Voxhall og Lille Vega.

Sammen med Aphex Twin står Tom Jenkinson under aliasset Squarepusher som et af hjemlandet mest markante elektroniske navne de seneste godt ti år. Han debuterede i 1996 med albummet ‘Feed Me Weird Things’ og siden da er det i alt blevet til 11 studiealbum, hvoraf det seneste, ‘Just a Souvenier’, udkom sidste år.

Forhåbentlig kommer Squarepusher op i et højere gear til den kommende koncert, end han var på sit seneste studiealbum. Ved sin udsendelse høstede ‘Just a Souvenier’ nemlig kun tre stjerner fra vores anmelder, der karakteriserede albummet som »så velspillet og velproduceret, at (det) ligger på grænsen til at miste noget af den kant, der ellers har givet Squarepusher status som en af de mest innovative musikere og komponister«.

Meld dig til koncerten i vores kalender HER.

Squarepusher
Lørdag den 28. marts
Voxhall, Århus
Pris: 150 kroner

Mandag den 30. marts
Lille Vega, København V
Pris: 150 kroner + gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af