TV on the Radio fortolker Bowie på Soundvenue High 5

Direkte fra contender til førsteplads, det er hvad Oh No Ono har præsteret, da indierockerne denne uge topper Soundvenue High 5. The Late Parade har gjort comeback fra sidste uges femteplads og snupper andenpladsen, mens WhoMadeWho runder den danske top tre af. Beirut ligger lige efter, mens sidste uges topplacering Röyksopp indtager listens femteplads.

Denne uges contenders består først og fremmest af Brooklyn-gutterne fra TV on the Radio, der har begået en coverversion af Bowie-slageren ‘Heroes’. Og så er der med ‘1517’ nyt fra Erlend Øye og discodrengene i The Whitest Boy Alive, mens Mikael Simpson byder ind med den electropoppede godnatsang ‘Inden du falder i søvn’. Herudover kan du danse løs til Junior Boys sprøde electrobeats på ‘Hazel’ eller forelske dig i psychet pianorock, når I Was a King på ‘It’s All You’ får besøg af Sufjan Stevens.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Kim Topholt fra Sindal og Anders Holm fra Odder.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af