Balstyrko drager på miniturné

For to uger siden udgav Balstyrko sit længeventede debutalbum ’Jagten paa noget’, og fans landet over kan nu få glæden af at opleve bandet musikalske cirkus live.

Ane Trolle, Blæs Bukki og Anders ‘Ormen’ Christophersen drager nemlig af sted på en miniturné, som i løbet af en uge bringer trioen rundt til tre spillesteder.

Turnéen tager sin start den lørdag 30. maj på trioens københavnske hjemmebane, nærmere bestemt Lille Vegas scene. Herefter vender Balstyrko snuden mod provinsen, hvor Train i Århus og Studenterhuset i Aalborg henholdsvis den 5. og 6. juni får besøg af gruppen.

‘Jagten paa noget’ blev her på siderne beskrevet som et værk, der tager tid og tålmodighed at holde af. Vores anmelder var dog overbevist om albummets kvaliteter, kvitterede med fire stjerner og beskrev Balstyrkos musikalske univers som »et slags kreativt legerum, hvor et melankolsk og spraglet lydtæppe fungerer som rytmebund for gavmilde jonglørnumre, veldrejede viser og finurlige røverhistorier«.

Balstyrko
Den 30. maj: Lille Vega, København
Den 5. juni: Train, Århus
Den 6. juni: Studenterhuset, Aalborg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af