Devendra Banhart og Joanna Newsom bliver filmstjerner

Dokumentarfilm om musikere er som regel underholdende. Hvem husker ikke excentriske Anton Newcombe fra The Brian Jonestown Massacre i kultfilmen ‘Dig!’, eller de to franske drenge fra Justice på slap line i ‘A Cross the Universe’. I en ny dokumentar med titlen ‘The Family Jams’ skildres der dog nogle mere rolige gemytter, idet filmen følger den langskæggede folkhippie Devendra Banhart og den harpespillende sangerinde Joanna Newsom.

‘The Family Jams’ er instrueret af guitaristen Kevin Barker, som slår sine musikalske folder i folkgrupperner Vetiver og Currituck Co. Netop Vetiver er i filmen på turné med både Banhart og Newsom, og man følger således de tre bands, mens de tilbage i 2004 var af sted sammen på landevejen.

Filmen indeholder koncertoptagelser med alle tre grupper, og Antony and the Johnsons lægger sørme også vejen forbi som gæst. ‘The Family Jams’ vil blive vist for første gang den 2. april til Sarasota Film Festival i Florida.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af