Dúné og Turboweekend kaprer Oslobåden

Så kører bussen – eller retter sagt: Så sejler færgen igen. Oslobåden har under navnet Rockcruise de seneste tre år præsenteret koncerter på åbent vand, mens der lystigt er blevet pendlet mellem København og den norske hovedstad.

Nu er programmet for næste sæson blevet offentliggjort, og der er både spændende danske og norske navne på plakaten.

Om bord på færgen kan man således opleve koncerter fra hjemmevante bands som Dúné (billedet), Turboweekend, Oh Land og Marybell Katastrophy. Vores venner fra nord bidrager også til koncertprogrammet, blandt andet med Kaizers Orchestra og I Was A King.

Rockcruise skydes i gang den 25. april med norske Marit Larsen og sluttes af med et brag, når rockdrengene fra Kiss Kiss Kiss lukker ballet den 24. oktober.

Se det fulde program HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af