Elvis Costello går country

Forræderne er blevet smidt på gaden. Eller i hvert fald har Elvis Costello for en stund droppet sit backingband The Imposters, og udsender nu på egen hånd albummet ’Secret, Profane & Sugarcane’, som, indspillet i countryens hovedstad Nashville, er sat til at udkomme den 1. juni.

Her har sangeren fået hjælp af en række rutinerede country- og bluegrassmusikere for at få det helt rigtige americana-feel. Albummet er produceret af T Bone Burnett, der, udover at have produceret for Counting Crows og Alison Krauss & Robert Plant, også komponerede soundtracket til Coen-brødrenes country-kultklassiker ’O Brother, Where Art Thou’.

Man kan derfor håbe, at Burnett kan hjælpe Costello lidt på vej, da sangeren sammen med The Imposters blot modtog tre stjerner for sine seneste anstrengelser på ’Momofuku’, mens vores anmelder skrev, at »Costellos mesterværker hænger ikke længere på træerne«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af