Erlend Øye vender plader på Vega Natklub

Er du helt i kulkælderen, fordi du ikke nåede at købe billet til den udsolgte koncert med discodrengene i The Whitest Boy Alive? I så fald får du nu et lille plaster på såret, da bandets rødhårede frontmand Erlend Øye umiddelbart efter koncerten den 25. april giver et dj-set på Vega Natklub.

Norske Erlend Øye er – udover sit virke i The Whitest Boy Alive og Kings of Convenience – kendt som den syngende dj, da han tit synger accapella ind over de tracks, han sender publikums vej. Eksempler på netop det kunne man høre, da Øye tilbage i 2004 blev sat til at sammensætte et mix-album i ‘DJ Kicks’-serien. Her sang han for eksempel The Smiths udødelige klassiker ‘There Is a Light That Never Goes Out’ ind over et remix af Röyksopps ‘Poor Leno’. Gode sager uden tvivl, og vores anmelder kvitterede da også med fire stjerner.

Den 25. april bliver Vega Natklub også gæstet af The Whitest Boy Alives bassist Marcin Öz, der vil vende plader under sit alias DJ Highfish, ligesom Erlend Øyes danske dobbeltgænger Kasper Bjørke også er hyret til at fyre op for dansegulvet.

Føj koncerten til din egen kalender HER.

Erlend Øye dj-set
Lørdag den 25. april
Vega Natklub, København V
Pris: Gratis entré mellem kl. 23 – 01. Herefter 60 kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af