Heath Ledger bag Modest Mouse-musikvideo

Heath Ledger døde i en alt for tidlig alder januar sidste år. Skuespilleren var højt respekteret for sine præstationer på det store lærred, men det lader til, at Ledger også havde andre talenter. En talsmand for indierock-bandet Modest Mouse har nemlig løftet sløret for, at gruppen senere på året vil udsende en video til nummeret ‘King Rat’ – instrueret af Heath Ledger.

Idéen omkring videoen kickstartede, da Modest Mouse-frontmanden Isaac Brock og Ledger mødtes gennem en fælles bekendt i Australien. Ledger ville specifikt gerne lave en video til ‘King Rat’, et bonustrack hentet fra bandets seneste album ‘We Were Dead Before the Ship Even Sank’, og parterne blev således enige om at søsætte projektet.

Detaljer omkring videoen er endnu ikke offentliggjort, men Ledger har fået hjælp af filminstruktøren Terry Gilliam, der blandt andet har lavet kultfilm som ‘Monty Python and the Holy Grail’, ‘Brazil’ og ‘Fear and Loathing in Las Vegas’. Gilliam er også manden bag den kommende film ‘The Imaginarium of Doctor Parnassus’, der havde Ledger i hovedrollen indtil hans død. Filmen er dog ikke blevet aflyst, og i stedet har instruktøren hyret Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell til at inkarnere Ledgers rolle og færdiggøre filmen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af