Oliver North Boy Choir

Oliver North Boy Choir lukker og slukker efter sig med dette opsamlingsalbum. Og det er rigtigt ærgerligt for os på den anden side af højtalerne. For ONBC har i løbet af sin korte levetid formået at finde en helt særlig og meget charmerende alternativ electro-lyd, hvor man som lytter nemt lader sig forføre og svæve væk sammen med de luftige vokaler og de enkle og smukke kompositioner.

ONBC er en moderne indie-trio med klare tråde tilbage til modergruppen Epo-555 (hvorfra to af bandmedlemmerne stammer) og den stolte og skønne støjrock-scene fra 80’erne og 90’erne. Hos ONBC blandes den støjende indie-bund sine steder med naive, elektroniske beats, synth-flader og en forbilledlig enkelthed, der i den grad klæder numrene. Stærkest står tracks som ‘Weekender’, ‘Lovesong’ og ‘Over and Out’ samt den dansksprogede duet ‘Farvel’.

Skal man have den skarpe pen frem, kan det generelle udtryk i materialet på den lange bane godt virke noget ensformigt. Men dykker man ned i de enkelte tracks og giver sig hen til tekst og musik og ikke mindst Camilla Florentz vokal, så fortryder man ikke. ONBC går hver til sit af personlige årsager. Som de selv skriver i den medfølgende pressetekst, er det svært at fokusere på indspilninger med jobs, studier og delebørn på kryds og tværs. Øv for os på den anden side af højtalerne…

Oliver North Boy Choir. 'Shameless Pop Songs 2008'. Album. Crunchy Frog.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af