Röyksopp og Friendly Fires tilføjet Roskilde-plakaten

Så er det blevet onsdag igen. Dagen som vordende festivalgæster ser frem til med fråde om munden – det er nemlig den tid på ugen, hvor Roskilde Festival afslører nye navne til årets koncertprogram. Idag er ingen undtagelse, og dagens to tilføjelser er norske Röyksopp (billedet), engelske Friendly Fires, skotske Frightened Rabbit og danske Volbeat.

Kan du ikke få din Roskilde-billet bestilt hurtigt nok efter at have set denne uges programtilføjelser? Giv din mening tilkende i kommentarfunktionen nedenfor.

Röyksopp barsler med nyt album med titlen ‘Junior’ samt en dansk koncert den 6. april i Pumpehuset. Men det bliver altså ikke den eneste mulighed for at opleve nordmændene live i Danmark i år. En anden mulighed for at danse igennem giver engelske Friendly Fires med sangene fra deres selvbetitlede 2008-debut.

Er man mere til introvert indierock, leverer Frightened Rabbit varen med sangene fra deres seneste, roste album ‘The Midnight Organ Fight’. Volbeat behøver næppe nogen nærmere introduktion, for med sin smældende blanding af rendyrket rock’n’roll og buldrende metal-tricks har den danske gruppe de seneste år fået hul igennem til et bredt publikum.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af