The Raveonettes og Balstyrko gæster Beatday

Beatday har i år for alvor markeret sig som et godt bud på en solid musikalsk sommeroplevelse med navne som Arctic Monkeys, Band of Horses, Basement Jaxx og Mew på plakaten. Og nu er der kommet flere grunde til at frekventere den københavnske festival: The Raveonettes, Balstyrko og The Late Parade er netop tilføjet årets program.

The Raveonettes ankommer efter alt at dømme til Valbyparken med nye numre i bagagen. For som vi tidligere har løftet sløret for her på siderne, udsender den danske duo nyt album den 1. september. Inden da kan opleve Sharin Foo og Sune Rose Wagner live i selskab med Figurines i forbindelse med Søren Solkær Starbirds fotoudstilling ‘Closer’. Du kan sikre dig billet til koncerten HER.

Balstyrko albumdebuterede i sidste måned med ‘Jagten paa noget’, der blev vel modtaget her på siderne. Fire stjerner faldt der af fra vores anmelder, der samtidig slog fast, at det er »svært ikke at lade sig drage med af de mange sproglige originaliteter og dristige detaljer i produktionerne«.

Danske The Late Parade gør sig i følsom indierock med højt til loftet. De udsender til maj deres debutalbum ‘In Chase of Red Beads’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af