Tredobbelt brag i Store Vega

1. maj er for mange lig med en halv fridag,skummende fadøl og flammende taler. Men i år får også mulighed for at fejre den internationale kampdag med sød musik i ørerne. Om aftenen slår Store Vega nemlig dørene op for en tredobbelt koncert med Oh Land (billedet), Lulu Rouge og Blue Foundation-sangerinden Kirstine Stubbe Teglbjærg.

Selvom det kun er knap fire måneder siden, at Nanna Øland Fabricius debuterede med albummet ‘Fauna’ under sit alias Oh Land, har hun allerede opnået stor opmærksomhed omkring sin sprælske electropop. Her på siderne blev debuten tildelt fire stjerner og karakteriseret som »en yderst stærk start for en ny, stor musiker, som skal blive yderst interessant at følge«.

Lulu Rouge, der består af de to rutinerede københavnske dj’s T.O.M. og Buda, albumdebuterede ligeledes sidste år med ‘Bless You’. Vores anmelder var ikke sen til at udtrykke sin begejstring for albummet, der ved sin udsendelse i maj måned blev belønnet med fem stjerner og udråbt som »årets indtil videre bedste danske udgivelse«.

Og så kan man stifte bekendtskab med en ny side af Blue Foundation-sangerinden Kirstine Stubbe Teglbjærg. Hun vil nemlig lufte nye sange fra et kommende soloalbum, der efter planen bliver færdiggjort senere i år. Stilen er ifølge Teglbjærg »atmosfærisk, skramlet og melankolsk lo-fi-pop«, og sangene vil byde på både danske og engelske tekster.

Føj koncerten til din kalender HER.

Hvis du køber din billet til den tredobbelte koncert her på sitet, får du to måneders medlemskab af Soundvenue Friends med i prisen. Læs mere HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af