Depeche Mode udfordrer på Soundvenue High 5

Endnu engang er toppen af Soundvenue High 5 uændret. Fever Ray har nemlig stadig patent på førstepladsen, mens Metric har sneget sig fra en femteplads op til nummer to. Listens tre sidste numre er til gengæld alle nye tilføjelser: på tredjepladsen finder man Nephew skarpt forfulgt af The Streets, mens Micachu & the Shapes runder listen af på en femteplads.

I front for denne uges contenderfelt finder man Dave Gahan og resten af Depeche Mode, som udfordrer med den catchy synthpop-sag ‘In Sympathy’. Herudover kan du på ‘Fire’ lægge ører til britiske Kasabians nyeste electrorock-hymne, eller drømme dig væk med den hypnotiske og elektroniske ambient-slager ‘The More That I Do’ fra svenske The Field. ‘Hold on Misery’ er nyeste, funky påfund fra den danske duo White Pony, bestående af Pato Siebanhaar og Lasse Lyngbo, som denne gang har inviteret Kim Kix fra Powersolo med som gæstevokalist, og så er Snake & Jets’s Amazing Bullit Band tilbage med mere orgelmættet garagerock på ‘Eat My Rolex’.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Anette Guldmann fra Brabrand og Lars Gjærde fra København V. 

Lyt og stem på Soundvenue High 5 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af