Jacob Bellens gæster virtuelt spillested

Jacob Bellens er i besiddelse af en af dansk rocks mest markante røster, som hidtil er blevet luftet i grupperne I Got You on Tape og Murder. Den københavnske sanger arbejder dog for tiden på et album i eget navn, og meget apropos kan han opleves på egen hånd, når det virtuelle spillested HYPE den 6. april, slår dørene op for deres åbningskoncert.

HYPE er drevet af Dansk Musiker Forbund København, og på åbningsaftenen optræder Bellens i selskab med Frederik Thaae aka A Kid Hereafter og Sys Bjerre. Den spøjse trio vil sammen forrtolke hinandens numre.

Sidst Bellens var albumaktuel var med I Got You on Tape, der i efteråret 2007 udsendte deres simpelt betitlede, anden fuldlængde ‘2’. Den blev godt modtaget med fire stjerner af vores anmelder, der slog fast, at »niveauet er (…) hævet i forhold til debuten«.

Åbningskoncerten finder sted den 6. april fra kl. 17.59 på Dmfkbh.tv.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af