Method Man og Redman finder sammen igen

Hver for sig har Method Man og Redman for længst cementeret deres status som sværvægtere på den internationale hiphop-scene. Men i fællesskab er de to rappere dog endnu stærkere, og der er derfor god grund til at glæde sig til den 18. maj, hvor duoen sender albummet ‘Blackout 2’ på gaden.

Den kommende fuldlængde er makkerparrets anden af slagsen, men man skal helt tilbage til 1999 for at finde deres første fællesprojekt ‘Blackout!’. Siden da har begge rimsmede plejet deres solokarrierer, mens Method Man selvfølgelig også har passet sine pligter sammen med de andre drenge i Wu-Tang Clan. ‘Blackout 2’ er produceret af Erick Sermon and Pete Rock og har blandt andre Wu-tang Clan-medlemmet Raekwon med som gæsterapper.

Selvom det er ti år siden, at Method Man og Redman i fællesskab udsendte et album, lagde de to rappere i april vejen forbi Store Vega. Vores udsendte kastede velvilligt fem stjerner efter den koncert og skrev, at »med udgangspunkt i deres fælles eskapader og en hel del Wu-Tang-relaterede sange pussede de en fest på et medvilligt publikum«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af