Mew gæster årets Roskilde Festival

I dag er det den store dag, hvor Roskilde Festival på et pressemøde kl. 12 offentliggør deres samlede bandliste. Men så længe kunne festivalens talsmand Esben Danielsen ikke vente, for i tidligere i dag afslørede han i Go’ Morgen Danmark, at Mew og Tim Christensen indtager Dyrskuepladsen til sommer.

Med Mew på plakaten skulle der være lagt op til en storladen rockoplevelse, og tilmed kan man forvente godt med nye numre fra gruppens kommende, unavngivne album, der efter planen udkommer til sommer. Og med Tim Christensen skal det brede poprock-publikum nok få tilfredsstillet sin hang til melodisk singalong.

Til de mere pysch-kræsne festivalgængere kan vi tilføje, at danske Dragontears, der består af medlemmer fra Baby Woodrose og On Trial, ifølge deres Myspace-side også optræder på festivalen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af