Nyt Pixies-album på vej?

Det er efter oprettelsen af denne nyhed blevet os bekendt, at ‘Minotaur’ er et limited edition boks-set, som indeholder Pixies’ fire album samt debut-ep’en ‘Come on Pilgrim’. ‘Minotaur’ bliver sendt på gaden den 15. juni.

En minotaur er en mytisk og mystisk skabning – halvt menneske, halvt tyr. Samme mystik kan man sige breder sig i musikkredse pt., da hjemmesiden Ainr.com via en lettere kryptisk besked meddeler, at de gendannede, alternative rock-veteraner Pixies er på vej med en ny udgivelse med titlen ‘Minotaur’. I samme besked er datoen den 15. juni nævnt, men om dette er en releasedato, eller den dag man kan forudbestille udgivelsen, er uvist.

Håbet om et nyt album bakkes op af en tråd i forummet på Ainr.com, hvor en administrator skriver, at ‘Minotaur’ er et nyt Pixies-album, som er produceret af legendariske Steve Albini. Bandet selv har dog hverken kommenteret på debatindlægget eller albumoplysningerne.

Firmaet bag hjemmesiden er designbureauet Artist In Residence, som blandt andet gør sig i at designe boks-set og special-udgivelser. Og det er derfor ikke til at sige, om ‘Minotaur’ er Pixies første originale album i 18 år, et live-album, et boks-set eller noget helt fjerde. Selvom man dog har lov til at håbe på det første.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af