Peaches og Patrick Wolf dyster på Soundvenue High 5

Ingen over og ingen ved siden af PJ Harvey & John Parish. Det må være konklusionen, efter at det britiske makkerpar for anden uge i træk indtager førstepladsen på Soundvenue High 5. Lige efter følger Placebo og canadiske Metric, der som ugens højest placerede nyhed brager ind på tredjepladsen foran endnu en nykommer i form af danske Electrojuice, mens Factory45 bibeholder sidste uges femteplads.

Denne uges contenderfelt føres an af den canadiske electro-furie Peaches med nummeret ‘Talk to Me’ fra hendes kommende album ‘I Feel Cream’, mens den britiske popexcentriker Patrick Wolf byder ind med den flamboyante, strygerbesatte schlager ‘Hard Times’. Derudover kan du lægge ører til ‘When I Grow Up’, andensinglen fra Fever Rays dragende selvbetitlede debutalbum, fodflyttende minimal techno fra danske Fredski & Tomboy på ‘A March on Swan Lake’ og 8-bit-inficeret indiepop på ‘Solo’ fra den lovende Lodon-trio Chew Lips.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Søren Herlev Jørgensen fra København K og Esben Bjerggaard Nielsen fra Brabrand.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af