Grizzly Bear og Sonic Youth battler på Soundvenue High 5

Så har vi fået en spritny førsteplads på Soundvenue High 5. Passion Pit er nemlig blevet stemt direkte ind som nummer et og har dermed forvist Troels Abrahamsen til andenpladsen. Tredjepladsen indtages af The Gossip, som forfølges skarpt af Kasabian. Deerhunter er igen at finde på listens sidsteplads.

I front for denne uges contenderfelt finder man to regulære indie-sværvægtere. Grizzly Bear (billedet) udfordrer nemlig med den pianofyldte og kormættede ‘Two Weeks’ – hvis helt friske billedside, du kan opleve på vores blog – mens støjrock-veteranerne fra Sonic Youth deltager med ‘What We Know’. Herudover kan du på ‘Stillness Is the Move’ lægge ører til Dirty Projectors’ eksperimentelle artrock, eller drømme dig væk med Sally Shapiros hypnotiske nattedisco på ‘Miracle’. Contenderfeltet rundes af med den energiske ‘Wake Up Pity Stops’, fra den støjende, danske tøse-trio Darling Don’t Dance.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Amanda Terese Wibe fra Nexø og Jacob Tolstrup Christensen fra Malmø.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af