José González på københavner-visit

Jazz er ikke kun Miles Davis og Nina Simone. Og med videreførelsen af sidste års koncept ‘Something Else…’ prøver arrangørerne bag Copenhagen Jazz Festival at rykke ved publikums opfattelse af jazzmusikken. Derfor kan man under festivalen – som i år løber af stablen fra den 3. – 12. juli – opleve en række navne, som ved første øjekast ikke forbindes med saxofon og kontrabas.

‘Something Else…’ har til huse i det nye Skuespilhus og vil både benytte sig af Store og Lille Scene samt foyeren. Her vil man blandt andre kunne opleve den svenske singer/songwriter José González (billedet), den amerikanske, elektroniske musiker Daedelus samt Jon Hopkins’ electronica-univers. Den danske digter/musiker-duo Er De Sjældne lægger ligeledes vejen forbi, mens man også kan se frem til en dobbeltkoncert med dj-kollektivet Den Sorte Skole og Thomas Blachmans nye band The Pulse.

José González andet album ‘In Our Nature’ så dagens lys tilbage i 2007, og blev af vores anmelder modtaget med fire-stjernet salut under den prangende overskrift ‘Sveriges nationaltroubadour’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af