Kom til stor Soundvenue-fest under Distortion

Så er der ikke længe til Distortion. Den københavnske gadefestival løber af stablen fra den 3. til 7. juni, og vi er selvfølgelig på pletten igen og inviterer til Soundvenue Distortion Party fredag den 5. juni på Enghavevej 80.

Festen byder på tre spektakulære liveoptrædener, først og fremmest fra det danseglade, amerikanske italodisco-outfit Glass Candy. Herudover spiller danske WhoMadeWho (billedet) og Vinnie Who op til fyrig dans, mens Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft holder temperaturen oppe med sveddryppende dj-sets.

Udover vores fest byder Distortion selvfølgelig på seriøs gang i gaden rundt om i København. Se og hør blandt andre Ellen Allien, Trentemøller, DJ Vadim, M.A.N.D.Y., dOP og Wildbirds & Peacedrums. Lige nu udlodder vi to turpas-billetter til Distortion, som giver gratis adgang til alle herlighederne inklusiv Soundvenue Distortion Party. Deltag i konkurrencen HER.

Føj festen til din egen kalender HER.

Soundvenue Distortion Party: Glass Candy (live) + WhoMadeWho (live) + Vinnie Who (live) + Kjeld Tolstrup + Le Gammeltoft
Fredag den 5. juni, kl. 23-05
Enghavevej 80, København S
Pris: 130 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af