Mew udvalgt som Nine Inch Nails-opvarmningsband

Til sommer optræder bade Nine Inch Nails og Mew på Roskilde Festival. Men det bliver ikke den eneste gang Trent Reznor støder sammen med de danske Hellerup-drenge. Mew har nemlig via et indlæg på deres Myspace-blog offentliggjort, at de har fået opvarmningstjansen på Nine Inch Nails Europaturné til sommer.

Forsanger Jonas Bjerre skriver således: »Vi er glade for at annoncere, at vi skal på tur med Nine Inch Nails denne sommer i Europa. Et meget spændende match hvis du spørger mig! Det kommer til at blive en vidunderlig sommer, og bare ved at kigge ud af mit vindue her i København (selv om det var en regnvejrsdag) bliver jeg fyldt med glæde og en følelse af, at tingene ser lyse ud derude i horisonten«.

Mew er for tiden i gang med at lægge sidste hånd på deres næste album, opfølgeren til ‘And the Glass Handed Kites’ fra 2005, men en præcis udgivelsesdato er fans endnu ikke blevet beriget med.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af