Oplev spændende nye navne på Rust

Så er det igen blevet tid. Vi har nøje udvalgt tre lovende, danske navne, som vil prøve at bevise deres værd live, når vi endnu engang inviterer indenfor til en omgang Soundvenue Selected. Arrangementet løber af stablen torsdag og finder sted på Nørrebro-spillestedet Rust.

Første band på plakaten er pigetrioen Darling Don’t Dance (billedet), som kombinerer støjpop og garagerock med en yderst kompetent retro-vokal. Herudover vil man også kunne opleve folkrockerne fra Let Me Play Your Guitars fjerlette melodier og vokalharmonier og gå bananas på dansegulvet til feststemt electroclash fra den dansk/belgiske-duo Alloy Alloy.

Soundvenue Selected præsenteres i samarbejde med Heineken.

Læs mere om Darling Don’t Dance og lyt til dem HER.

Læs mere om Let Me Play Your Guitar og lyt til dem HER.

Læs mere om Alloy Alloy og lyt til dem HER.

Føj koncerten til din egen kalender HER.

Soundvenue Selected: Darling Don’t Dance + Let Me Play Your Guitar + Alloy Alloy
Torsdag den 28. maj
Rust, København N
Pris: 30 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af