Speaker Bite Me lufter nyt projekt

Der er ingen grund til at sidde stille. Signe Høirup Wille-Jørgensen aka Jomi Massage (billedet) og Martin Ryum har ved siden af deres fælles engagement i Speaker Bite Me begge udgivet soloalbum, og nu er det så blevet tid til en helt ny konstellation. Projektet hedder We Can Love You og i morgen, torsdag den 21. maj, kan bandets debutkoncert opleves på Plex i København.

Ud over de to Speaker Bite Me-frontpersoner består We Can Love You også af den skotske guitarist og violinist Luke Sutherland, der er en del af Signe Høirups soloprojekt Jomi Massage. Bandet spiller kønspolitisk pop, og som noget helt nyt finder man Signe Høirup Wille-Jørgensen bag trommesættet.

Ryum og Høirup startede i tidernes morgen med at spille sammen i bandet Murmur men dannede i 1995 støjrockorkestret Speaker Bite Me. Kvartetten valgte dog at sætte bandet på standby i 2001 men vendte stærkt tilbage i 2007 med albummet ‘Action Painting’, som her på siderne blev graciøst modtaget med fem stjerner.

Føj koncerten til din egen kalender HER.

We Can Love You
Torsdag den 21. maj
Plex, København K
Pris: 100 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af