The Informations og Jørgen Leth i fælles front

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Informations ‘Strange Habits’

Da vi i starten af året, gav vores bud på hvilke bands, du bør holde øje med i 2009, var The Informations et af de udvalgte navne. Foreløbig har det dog været småt med information om det selverklærede »most hyped japanese/swedish indie band«, der er signet på The William Blakes-bagmændene Kristian Leth og Nordsø-brødrenes Speed of Sound-label. Men når man ser The Informations nye video til det gamle nummer ‘Strange Habits’, der er sammensat optagelser fra Jørgen Leth-filmen ‘Motion Picture’ fra 1970 (med tennislegenden Torben Ulrich i hovedrollen), kan man hurtigt få den tanke, at hans søn (dvs. Kristian Leth) har mere end en finger med i spillet i The Informations…

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af