Air spreder kærlighed

Nicolas Godin og Jean-Benoît Dunckel har altid haft talent for at lave stemningsfuld musik. Og som Air har de kreeret sove- og sengekantsmusik til den helt store guldmedalje. Nu er den fløjlsbløde duo så klar med deres femte studiealbum, som under den kærlige titel ‘Love 2’ sendes på gaden den 5. oktober.

‘Love 2’ er det første af Airs album, som er blevet optaget i deres eget Atlas Studio, og de to franske herrer har selv taget sig af alt vokalarbejdet på de ialt 12 skæringer. Albummet vil blive skudt igang med en internetdistribueret single ‘Do the Joy’ den 7. juli, mens den første ‘rigtige’ single ‘Sing Sang Sung’ vil blive sendt på gaden den 25. august.

Air albumdebuterede tilbage i 1998 med det ny-klasssiske album ‘Moon Safari’, og siden da har de ialt udgivet fire album, et remix-album samt et soundtrack til Sofia Coppolas filmperle ‘The Virgin Suicides’. Duoens seneste opus ‘Pocket Symphony’ udkom i 2007 men måtte nøjes med tre stjerner fra vores anmelder, der beskrev udspilet som »letforståeligt, men også let overstået«.

‘Love 2’
1. Do the Joy
2. Love
3. So Light Is Her Footfall
4. Be a Bee
5. Missing the Light of the Day
6. Tropical Disease
7. Heaven’s Light
8. Night Hunter
9. Sing Sang Sung
10. Eat My Beat
11. You Can Tell It To Everybody
12. African Velvet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af