Brendan Benson vender tilbage til solovejen

Sammen med det moderne rock-koryfæ Jack White har Brendan Benson stået i front for The Raconteurs på bandets indtil videre to album. Før tiden med mr. White havde Benson dog gang i en solokarriere, hvilken han nu vender tilbage til med sit fjerde album i eget navn med titlen ‘My Old, Familiar Friend’, som sendes på gaden den 24. august.

Benson udgav tilbage i 1996 sit debutalbum ‘One Mississippi’ og var senest på banen med ‘The Alternative to Love’ i 2005, inden han fandt sammen med kumpanerne i The Raconteurs. Solomaterialet er en blanding af rock, powerpop og lidt folk, og til det kommende album har Benson været i både London og Nashville for at indspille.

‘The Alternative to Love’ blev i sin tid ganske fint modtaget af vores anmelder, som valgte af kaste fire stjerner efter albummets poprock-slagere sammen med følgende kommentar: »Man kan pege fingre af Bensons banale tekstunivers, men hans sangskrivertalent fremmaner ærefrygt og er på niveau med åndsfæller som The Beach Boys«.

‘My Old, Familiar Friend’
1. A Whole Lot Better
2. Eyes on the Horizon
3. Garbage Day
4. Gonowhere
5. Feel Like Taking You Home
6. You Make a Fool Out of Me
7. Poised and Ready
8. Don’t Wanna Talk
9. Misery
10. Lesson Learned
11. Borrow

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af