Conor Oberst og M. Ward i supergruppe

Monsters of Folk. Sådan har trioen bestående af Bright EyesConor Oberst, M. Ward og My Morning Jacket-frontmand Jim James meget passende valgt kalde sig selv. Helt tilbage i oktober kunne vi berette om den spektakulære konstellation, og nu lader det til, at et album er på vej. Ifølge gruppens meget spartanske hjemmeside lander den selvbetitlede debut i butikkerne den 21. september.

Forventningerne til supergruppens kommende album er enorme, og udspillet indeholder originalt sangmateriale fra alle herrer. Som producer har trioen hevet Mike Mogis med i studiet, som tidligere har siddet bag knapperne på de fleste af Bright Eyes’ album, senest ‘Cassadaga’ fra 2007.

Allerede nu florerer der rygter om en Monsters of Folk-turné, men intet fast har endnu set dagens lys. Indtil da kan man dog mæske sig i de tre troubadourers bagkataloger, hvor der burde rigeligt at tage af, senest Conor Obersts album ‘Outer South’ fra maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af