Dinosaur Jr. foretrækker Sverige

På mandag kan fans af 90’er-støjrock give følelserne frit løb. Her udsender amerikanske Dinosaur Jr. nemlig deres niende studiealbum ‘Farm’. Med det nye album i ørerne melder lysten til at høre de nye numre live sig forhåbenligt hurtigt, og hvis man er frisk på at krydse Øresund, er det snart muligt. Den 28. august giver gruppen nemlig koncert på Kulturbolaget i Malmø.

Først skal det dog afsløres, om Dinosaur Jr.’s seneste tilføjelse til diskografien holder 2007-forgængeren ‘Beyond’s niveau. Her på siderne blev albummet belønnet med fire stjerner af vores anmelder, der ved den lejlighed kaldte det »et vellykket comeback« ovenpå bandets forudgående, ti år lange albumpause.

Op til releasen af ‘Farm’ på mandag kan du streame hele albummet på Dinosaur Jr.’s Myspace-side. Og glem så i øvrigt ikke, at du kan se den seje video til nummeret ‘Over It’ på vores blog.

Dinosaur Jr.
Fredag den 28. august
Kulturbolaget, Malmø
Pris: 300 svenske kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af