Dinosaur Jr. udfordrer på Soundvenue High 5

En gammel kending er atter til tops på Soundvenue High 5. Mew blev i sidste uge forvist til andenpladsen men kan nu endnu engang bryste sig af at ligge nummer et. Som den eneste nytilkommer indtager I Got You on Tape andenpladsen, mens Grizzly Bear tager sig af midterplaceringen, og Kiss Kiss Kiss er røget fra en plads som nummer et til en fjerdeplads. Sonic Youth runder listen af på en sidsteplads.

Denne uges contenderfelt føres en af de rutinerede støjrockere  i Dinosaur Jr. (billedet), der på ‘I Want You to Know’ beviser, at de på trods af den stigende alder stadig kan finde ud af at trykke distortion-pedalen i bund. Herudover er der med ‘Silver Moons’ idérig og alternativ indierock fra canadiske Sunset Rundown, mens den skamløst fængende electropop-perle ‘No Reasons’ fra amerikanske Vega bejler til titlen som et vaskeægte sommerhit. Solskinsvenlig er også den hiphop-inficerede og ganske excentriske electro-sag ‘Combination Pizzahut & Tacobell’ fra Das Racist, mens Stoffer og Maskinen står for denne uges hjemlige indslag med den dansksprogede og electrorockede ‘De eneste tilbage’.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Ruben Andersen fra Frederiksberg og Sandra Fennefoss fra Mårslet.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af