Djuna Barnes og White Pony rocker Roskildes skatescene

Roskilde Festival er fyldt med gode fester. Men alligevel lægger vi hovedet på blokken og forudser, at et af campingområdets mest sveddryppende begivenheder i år, finder sted onsdag den 1. juli fra kl. 20. Her inviteres der nemlig til fest i festivalens skatepark.

Øverst på plakaten står Djuna Barnes, der indiskutabelt er en af Danmarks mest toneangivende dj-navne. Og med sig bringer hun blandt andre dj- og producer-duoen White Pony, der består af Lasse Lyngbo (Diefenbach) og Pato Sibenhaar (Trolle//Siebenhaar), der tidligere i år demonstrerede deres evne til at banke fest-termometeret i top til vores Spot Afterparty.

Herudover optræder det danske dj-kollektiv SunnyBeach HappySlap Mardigras, franske Teki Latex og Salty Bite. festlighederne starter kl. 20.

Føj arrangementet til din koncertkalender HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af