La Roux indtager Soundvenue High 5

Ingen over eller ved siden af Mew. Sådan har status været på Soundvenue High 5 den seneste tid. Og også i denne uge topper den danske trio vores lytterbestemte hitliste. På andenpladsen kiler en nyhed, danske Stoffer & Maskinen, sig ind foran Kiss Kiss Kiss. I Got You on Tape udskifter sidste uges andenplads med en fjerdeplads, mens Dinosaur Jr. som ugens anden nyhed debuterer på listens sidsteplads.

I spidsen for denne uges contender-felt finder vi engelske La Roux med ‘Bulletproof’ fra hendes selvbetitlede debutalbum, der just har scoret fem flotte stjerner her på siderne. Danske Sterling lufter det nye, veloplagte nummer ‘Spring for dit liv’, mens amerikanske Annuals byder ind med labert velafrundet indiepop på ‘The Giving Tree’. Derudover fyrer Specktors den af med bangende electrorap på ‘Hellerup ansigt, Amar’ røv’, mens det mystsiske outfit Blank Dogs serverer rundtosset garagerock på ‘No Compass’.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Sune Hansen fra København Ø og Nicole Ratzer fra Ballerup.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af