Lyden af København runger igen

Til august løber Copenhagen Fashion Week endnu engang af stablen, og til sådan et arrangement hører der selvfølgelig også noget sej musik. Derfor har de to rutinerede dj’s Kjeld Tolstrup (billedet) og Le Gammeltoft endnu engang samlet lyden af Københavns undergrund under parolen ‘Sound of Copenhagen’, og tredje udgave af compilation-serien udkommer den 6. august.

Serien gør en dyd ud af at stikke en finger i den københavnske klubscene, og indholdet er derfor hovedsageligt beregnet til dansegulvet. ‘Sound of Copenhagen vol. 3’ byder både på numre fra mere eller mindre etablerede navne som When Saints Go Machine, Trentemøller og Tartelet-herrerne Tomas Barfod og Fredski, mens der også er plads til nyt blod blandt andet i form af den kun 16-årige Kasper Marott og hans track ‘Killer Clown’.

Yderligere byder samlingen også på en række remixes, og blandt andet får Mikael Simpsons ‘Inden du falder i søvn’ en tur i maskinen af Lulu Rouge, mens Kenton Slash Demon tager sig af Vetos ‘Blackout’.

‘Sound of Copenhagen vol. 3’ vil blive lanceret sammen med Mads Nørgårds modeshow under Copenhagen Fashion Week.

‘Sound of Copenhagen vol. 3’

1. Ryskee feat. Leslie Ming ‘Leave Me Amor’
2. Loud & Green feat. Leee John ‘Star of Stars’
3. Soulmagic ‘New Dimension’
4. When Saints Go Machine ‘Armed’
5. Blagger ‘Strange Behaviour’
6. Trentemøller Vs. DJ Lab ‘Rauta’ (Girls Short Mix)
7. Kasper Marott ‘Killer Clown’ (Org. Demo Version)
8. Tomas Barfod og Fredski ‘March on a Swan Lake’
9. Bliglad Vs. Flip ‘Dans for satan’ (Flip Remix)
10. Visi & Meyland ‘Yes Maam, All Nite Long’ (Trentemøller Remix)
11. Morten Breum ‘Hamra’
12. Rune RK & Clara Sofie ‘Cry Out’
13. Mikael Simpson ‘Inden du falder i søvn’ (Lulu Rouge Radio Edit)
14. Veto ‘Blackout’ (Kenton Slash Demon Remix)
15. N*Grandjean ‘Shadow’ (Bjørn Torske Remix)
16. Bliss feat. Boy George & Alexandra Hamnede ‘American Heart’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af