Sterling klar med nye dansksprogede sange

Sidste efterår løftede vi sløret for, at danske Sterling – under aliasset Sterling International – barslede med et engelsksproget album. Men det har åbenbart ikke helt fjernet fokus fra sangskrivningen på modersmålet. I hvert fald afslører powerpopperne nye pladeselskab Speed of Sound, at et nyt album med dansksprogede tekster rammer butikshylderne til efteråret.

Inden da kan man dog fornøje sig med singleforløberen ‘Spring for dit liv’, der snart får radiopremiere, og som ifølge den medfølgende pressemeddelelse »opfordrer os alle til at springe for vores liv eller blive overrendt af løsgængeri, middelmådighed og faste spisetider«.

Samtidig med de glade nyheder fra Sterling-lejren afslører Speed of Sound, der drives af Kristian Leth og Fridolin og Frederik Nordsøe fra The William Blakes, at de senere på året udsender debutalbum fra det tidligere Soundvenue Selected-band Sleep Party People og Stoffer og Maskinen, der med labelbossernes ord byder på »danske poetiske tekster og potent og virtuos rockpop«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af