The Whitest Boy Alive til Roskilde Festival

Roskilde Festival bliver ved med at ryste nye navne ud af ærmet, og i dag er turen kommet til The Whitest Boy Alive, Wavves og I’m From Barcelona.

The Whitest Boy Alive er et sandt party-monster live, og deres vame funky ørehængere har tidligere henrykt vores læsere ved flere tilfælde på danske grund. Vores anmelder stillede sig godt nok skeptisk over for deres optræden på Roskilde Festival i 2007, men til gengæld honorerede vi dem med fem stjerner for deres koncert på Train i foråret.

Den 22-årige amerikaner Nathan Williams, der spytter seriøst støjende lo-fi-rock ud under navnet Wavves, har netop aflyst sin juni-koncert på Loppen grundet udmattelse, så det er en lækker kompensation, at han melder sig klar igen til Dyrskuepladsen.

Svenske I’m From Barcelona leverer glad indiepop, der befinder sig i samme legesyge og catchy sfære som danske Bodebrixen.

Der skulle stadig være nogle få tomme pladser i programmet, og Roskilde Festival lover blandt andet at offentliggøre en håndfuld Lounge- og Pavilion Junior-navne i den nærmeste fremtid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af