Monsters of Folk indtager Store Vega

Okay. Hvis du har overset vores nyhed fra sidste måned, så lad os lige starte med at genpræsentere de fire herrer, vi har at gøre med her: Conor Oberst og Mike Mogis fra Bright Eyes, Jim James fra My Morning Jacket samt M. Ward. Tilsammen udgør de den imponerende supergruppe (med det latterligste navn ever) Monsters of Folk, og den 15. november gæster de Store Vega.

De fire herrer har siden 2004 haft planer om at søsætte projektet, men på grund af travle studie- og turnéplaner med deres andre projekter, skal vi spole helt frem til den 21. september i år, før fælles-debutalbummet vil se dagens lys.

Hvis du smutter forbi bandets hjemmeside, kan du med kodeordet ‘please’ nu downloade gruppens førstesingle ‘Say Please’. Skulle det vække appetitten er det bare med at sidde klar foran computeren mandag morgen, når billetsalget sættes i gang via Billetlugen.

Føj koncerten til din kalender HER.

Monsters of Folk
Søndag den 15. november
Store VEGA, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af